3 zile de adrenalină la Competiția Internațională de Baschet

Data postării:

Primăria Sectorului 2 a cofinanțat Competiția Internațională de Baschet, FIBA 3×3 Nation League Triple Stop, care a avut loc în perioada 15-17 iulie la Mall Veranda. Competiția a fost organizată de Asociația Clubul Sportiv Sport Promotion, având rolul de a-i determina pe tineri să urmeze un stil de viață sănătos șă înțeleagă spiritul de echipă.

“Cofinanțăm proiecte deștepte, cu impact pentru comunitate.

3 zile de adrenalină la Competiția Internațională de Baschet la Veranda Mall. 3 zile de FIBA 3×3 Nation League Triple Stop. (…)

Primăria Sectorului 2 cofinanțează această competiție sportivă internațională, inclusă în calendarul oficial al Federației Internaționale de Baschet (FIBA). Este unul din proiectele câștigătoare de fonduri nerambursabile. Un proiect ce susține demersul nostru de stimulare a practicării sportului în rândul tinerilor pentru a îmbrățișa un stil de viață sănătos, pentru a-și antrena spiritul competitiv, pentru a-și întări ambiția și determinarea, dar și pentru a înțelege beneficiile muncii în echipă. (…)

-12 echipe naționale de tineret de baschet 3×3 din 6 țări europene vor fi antrenate în 52 de meciuri de baschet 3×3 derulate pe un fond muzical continuu”, anunța Primăria Sectorului 2 pe pagina sa de facebook. (foto:adevarul.ro)

Ultimele știri

Share post:

spot_imgspot_img

Te-ar putea interesa și:
articole asociate

Negresă de post, simplă și rapidă

În căutarea unui desert delicios și ușor de preparat,...

Ordin de mobilizare pentru soldații rezerviști români

Momentan, este doar un exercițiu, pus în aplicare de...

Drepturi egale pentru toți pacienții în sistemul de sănătate românesc?!

Preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, dr. Valeria...