3 zile de adrenalină la Competiția Internațională de Baschet

Data postării:

Primăria Sectorului 2 a cofinanțat Competiția Internațională de Baschet, FIBA 3×3 Nation League Triple Stop, care a avut loc în perioada 15-17 iulie la Mall Veranda. Competiția a fost organizată de Asociația Clubul Sportiv Sport Promotion, având rolul de a-i determina pe tineri să urmeze un stil de viață sănătos șă înțeleagă spiritul de echipă.

“Cofinanțăm proiecte deștepte, cu impact pentru comunitate.

3 zile de adrenalină la Competiția Internațională de Baschet la Veranda Mall. 3 zile de FIBA 3×3 Nation League Triple Stop. (…)

Primăria Sectorului 2 cofinanțează această competiție sportivă internațională, inclusă în calendarul oficial al Federației Internaționale de Baschet (FIBA). Este unul din proiectele câștigătoare de fonduri nerambursabile. Un proiect ce susține demersul nostru de stimulare a practicării sportului în rândul tinerilor pentru a îmbrățișa un stil de viață sănătos, pentru a-și antrena spiritul competitiv, pentru a-și întări ambiția și determinarea, dar și pentru a înțelege beneficiile muncii în echipă. (…)

-12 echipe naționale de tineret de baschet 3×3 din 6 țări europene vor fi antrenate în 52 de meciuri de baschet 3×3 derulate pe un fond muzical continuu”, anunța Primăria Sectorului 2 pe pagina sa de facebook. (foto:adevarul.ro)

Ultimele știri

Share post:

spot_imgspot_img

Te-ar putea interesa și:
articole asociate

Mihaela Bilic: ‘’Chiar dacă scrie “zero” zahăr, conțin multe calorii!!’’

‘’Foarte mulți consumatori mănâncă relaxați dulciuri pe care scrie...

De ce să alegem vișine?!

Vișinele sunt fructe mici, dar pline de beneficii pentru...

Cum să prepari ceaiuri reci și răcoritoare pentru zilele toride de vară

Vara este anotimpul perfect pentru a savura băuturi reci...

Joe Biden nu mai candidează pentru SUA

Cu doar câteva luni înainte de alegerile pentru noul...