277 de noi camere de supraveghere în Sectorul 3

Data postării:

Primăria Sectorului 3 a anunțat extinderea sistemul de supraveghere cu încă 277 de noi camere moderne pentru o monitorizare mai eficientă ce are ca scop creșterea siguranței și prevenirea criminalității în sector.

‘’ Sistemul de supraveghere video din Sectorul 3 se extinde cu 277 de camere.

Primăria Sectorului 3 extinde sistemul de supraveghere cu 277 de camere video moderne pentru monitorizarea eficientă a sectorului. Prin proiectul Creșterea siguranței și prevenirea criminalității în sectorul 3, până la sfârșitul acestui an, numărul total de camere de supraveghere montate va fi de 1098.

În prezent sunt amplasate 821 camere de supraveghere video cu ajutorul cărora operatorii de la dispeceratul Poliției Locale Sector 3 monitorizează permanent zone din Sectorul 3. Echipamentele de supraveghere pot fi manevrate la 360 de grade cu ajutorul joystick-ului, cu opțiuni de zoom pe imagine pentru a afla detalii, pentru observarea și identificarea persoanelor care au un comportament antisocial. Sistemul este necesar pentru a preveni și a combate faptele antisociale: persoanele care nu păstrează curățenia pe spațiul verde, pe aleile din parc, persoanele care distrug mobilierul stradal, rondurile de flori și alte amenajări. De asemenea, prin implementarea acestui sistem se combate și infracționalitatea.’’, anuntă Primăria Sectorului 3 pe pagina sa de facebook. (foto:facebook)

Ultimele știri

Share post:

spot_imgspot_img

Te-ar putea interesa și:
articole asociate

Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor caută personal

Primăria Capitalei a anunțat scoaterea la concurs de către...

Mihaela Bilic: ‘’E mai sănătos să fii vegetarian?’’

‘’În trecut a fi vegetarian era un obicei privit...

Beneficiile consumului de pește

Consumul de pește are numeroase beneficii pentru sănătate, fiind...

Ce fructe să consumăm vara

Pe măsură ce temperaturile cresc și vara își face...