253 de locuri pentru copiii ucraineni în școlile din Sectorul 3

Data postării:

Primăria Sectorului 3 a anunțat că începând cu noul an școlar, va pune la dispoziția copiilor din Ucraina, 253 de locuri în școlile din Sector pentru ca aceștia să  își poată continua studiile în limba maternă.

‘’ Sute de locuri pentru copiii ucraineni, în școlile din Sectorul 3

Primăria Sectorului 3 are plăcerea să anunțe faptul că a făcut deja toate demersurile pentru ca, începând cu acest nou an școlar, să pună la dispoziție săli de clasă pentru nu mai puțin de 253 de copii ucrainieni refugiați de război pentru ca aceștia să își poată continua studiile.

Copiii vor învăța în ucraineană

Din total 153 de locuri vor fi puse la dispoziția copiilor ucraineni în cadrul Școlii nr. 116 din Sectorul 3 (Str. Gura Ialomiței nr. 20), iar 100 de locuri vor fi la Scoala Barbu Delavrancea (Str. Matei Basarab, nr. 28-30). Cursurile se vor desfășura după amiază, în parteneriat cu o societate comercială, care va asigura plata cadrelor didactice. Orele se vor desfășura în limba maternă a copiilor. Primăria Sectorului 3 va asigura utilitățile și tot echipamentul didactic pentru ca micuții ucrainieni să poată învăța în cele mai bune condiții.’’, se precizează într-o postare pe pagina de facebook a Primăriei Sectorului 3. (foto:facebook)

Ultimele știri

Share post:

spot_imgspot_img

Te-ar putea interesa și:
articole asociate

Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor caută personal

Primăria Capitalei a anunțat scoaterea la concurs de către...

Mihaela Bilic: ‘’E mai sănătos să fii vegetarian?’’

‘’În trecut a fi vegetarian era un obicei privit...

Beneficiile consumului de pește

Consumul de pește are numeroase beneficii pentru sănătate, fiind...

Ce fructe să consumăm vara

Pe măsură ce temperaturile cresc și vara își face...