12 aprilie –  Primăria Sectorului 3 lansează campanie pentru donare de sânge

Data postării:

‘’Primăria Sectorului 3 și Centrul de Transfuzie Sanguină (CTS) Bucureşti organizează, în data de 12 aprilie, o acțiune de donare de sânge, între orele 8.30-12.30.

Punctul de donare este amenajat în sala de sport a Colegiului Mihai Bravu (şos. Mihai Bravu nr. 428).

Acesta este organizat astfel încât să respecte toate normele de siguranţă sanitară, asigurându-se condiţii optime recoltării de sânge.

Persoanele interesate se pot înscrie, începând de acum, completând un formular.

Programarea va fi confirmată telefonic, la numărul de telefon pe care îl veți transmite în urma completării formularului.

Totodată, vă informăm că începând cu data de 31 martie 2022, în conformitate cu prevedrile OUG nr. 130/2021, tichetele de masa sunt emise doar în format electronic. Până la reglementarea situației din punct de vedere legal, donatorii de sânge vor primi doar adeverințe de transport și de zi liberă, tichetele de masă urmând a fi primite ulterior, când va fi disponibil noul tip de tichete sau carduri.

Reamintim că Primăria Sectorului 3 a mai organizat în acest an alte trei campanii de donare de sânge, la prima au participat atât angajații instituției, cât și alte persoane din București care și-au manifestat această dorință.

Prin această acţiune, Primăria Sectorului 3 continuă să informeze şi să educe cetăţenii Sectorului 3, dar şi pe cei ai Capitalei, cu privire la necesitatea donării benevole de sânge.’’, se precizează într-o postare pe pagina de facebook a Primăriei. (foto:facebook)

Ultimele știri

Share post:

spot_imgspot_img

Te-ar putea interesa și:
articole asociate

Mihaela Bilic:’’ Ou BIO sau ou cu Omega 3? ‘’

Ou BIO sau ou cu Omega 3? Care merită cheltuiala? Toată...

Drepturi egale pentru toți pacienții în sistemul de sănătate românesc?!

Preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, dr. Valeria...

Beneficiile consumului de usturoi

Usturoiul este cunoscut de secole pentru proprietățile sale terapeutice...

Mihaela Bilic: ‘’Nu există o formă mai sănătoasă de zahăr’’

‘’Zahăr și îndulcitori Vreau să știți că nu există o...