12.000 de locuri de parcare disponibile în Sectorul 3

Data postării:

”Într-o Capitală în care lipsa locurilor de parcare de reședință este o problemă aparent fără soluție, administrația locală din Sectorul 3 face notă discordantă și pune la dispoziția cetățenilor săi nu mai puțin de 12.000 de locuri de parcare.

Reamintim că Primăria Sectorului 3 a afișat pe site-ul primăriei calendarul atribuirii locurilor de parcare pentru zonele I și II, etapa I.

Calendarul cuprinde aproximativ 12.000 de locuri de parcare, care în prezent apar „verzi” în GIS (Sistemul Informatic de Gestionare a Parcărilor din Sectorul 3).

Termenul limită, conform calendarului, pentru depunerea cererilor în vederea obținerii unui loc de parcare este 29 mai 2022.

De asemenea, perioada de afișare a rezultatelor evaluării cererilor este cuprinsă între 1 – 8 iulie 2022.

Regulamentul privind licitația/atribuirea locurilor din parcările de reședință de pe raza Sectorului 3 al Municipiului București, aprobat prin HCLS 3 nr. 16/29.01.2018 și modificat prin HCLS 3 nr. 175/28.03.2019, poate fi consultat pe site-ul Primăriei Sectorului 3’’, se precizează pe pagina de facebook a Primăriei Sectorului 3. (foto:facebook)

Ultimele știri

Share post:

spot_imgspot_img

Te-ar putea interesa și:
articole asociate

Negresă de post, simplă și rapidă

În căutarea unui desert delicios și ușor de preparat,...

Ordin de mobilizare pentru soldații rezerviști români

Momentan, este doar un exercițiu, pus în aplicare de...

Drepturi egale pentru toți pacienții în sistemul de sănătate românesc?!

Preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, dr. Valeria...